De Redurn

Rode Volkswagen Kever Geparkeerd Aan Wegkant In De Buurt Van Voetgangersstraat

De Redurn wordt geƫxploiteerd als onderdeel van de internationale luchthaven inlagos en het werkt onder de naam van serpentine spoorwegen die het transportsysteem van de stad traceert. De Redurn is een passagiersterminal die plaats biedt aan de aankomende passagiers van vluchten die landen op of landen in de stad. De duiker die de Redurn bedient is ondergebracht bij de eigendomshaven van Lagos. De naam serpentine is afkomstig van de planken die tussen de twee assen van de stad, Oost en West, zijn gelegd. serpentine is ook het woord dat wordt gebruikt op de borden van de spoorlijnen die door de stad lopen.

De Redurn is ook de terminal die de uitgaande vluchten van buitenlanders ontvangt die op de luchthaven van Lagos landen. Deze operatie is een zeer belangrijk onderdeel van de luchthavenoperaties, omdat het de buitenlandse onderdanen naar Lagos brengt vanuit hun land en verschillende steden in Afrika.

Er zij op gewezen dat de Red Bowl naast het luchtvaartgedeelte van de luchthaven is gelegen en deel uitmaakt van de internationale luchthaven. De bowl is gebouwd op de plaats van een oud luchtmachtveld dat ongeveer 140 acres beslaat. Dit luchtmachtveld werd gebruikt tijdens de militaire tijden van het verleden van de luchthaven en is nu een particuliere onderneming. Het veld is nu een Forever Airport omdat het is opgenomen in de bedrijfsvoorzieningen van de luchthaven.

De Rode Kom wordt vaak gebruikt als terminal voor het zakelijk vervoer van personen en goederen binnen en buiten Lagos. De Rode Kom is zo groot dat het dient als plaatselijk punt van bestemming voor veel schepen die in het verleden hun weg door de haven van Lagos hadden. De kom biedt plaats aan ongeveer 30.000 mensen en bevat ongeveer 1.000 slippen. Veel mensen huren schepen of treinen om hen van het ene punt naar het andere te vervoeren. In het verleden was het een zeer gebruikelijke gewoonte dat personen vanuit Lagos toters over zee reisden. Het Britse pond werkt nu als de vreemde valuta om over te varen. Het pond maakt de reis goedkoper en het is een Berberse kokospalm van Ashoka die “citroen” heet en aan de rand van de terminal staat.

De kinderen zijn het veiligst als zij bij familieleden verblijven of bij iemand die de nodige documenten voor hen heeft. Minimaal moeten zij in het bezit zijn van een deugdelijk legitimatiebewijs, waaronder een paspoort of een landingsbewijs (de prijs is afhankelijk van het soort vaartuig). Indien zij familieleden in Lagos hebben, moeten zij allen een geboorteakte hebben, gevolgd door een formulier Circugal Transfer of BirthforAGE (Geboorteakte). Dit laatste wordt afgegeven door de Licensing Department. De aanvraag voor deZelfde is afhankelijk van wat is vervuld van de bovenstaande documenten. Directiechauffeur

Voor meer details over verboden wapens kunt u contact opnemen met uw plaatselijke afdeling Voertuigsystemen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.