Gebruikte Volkswagen Touareg

Racen op circuit

Nadat de montage voltooid is, geven we het aan de oldtimers. Dit is de oudste methode om de voertuigen te conserveren. Het is ook een wettelijke vereiste in Europa en de VS. Om te zien of het voertuig nog rijwaardig is doen we een inspectie.

De monteurs zullen het voertuig dan controleren en daarna kunnen we verder met de APK. De computer zal ons al die informatie vertellen. Als het voertuig een exportvoertuig is, sturen we het naar de juiste Amerikaanse overheidsinstantie. Als het een Europees voertuig is, nemen we contact op met de juiste Europese instantie.

Wanneer u de auto in ontvangst neemt, worden alle onderhoudsbeurten uitgevoerd volgens de officiƫle dieselspecificatie. Dit omvat ook eventuele olietoevoer en bescherming van zuigers, ringen en kleppen. Op deze manier kunt u elke motor zo lang mogelijk onderhouden. U kunt er zeker van zijn dat de auto regelmatig wordt onderhouden volgens hoge normen, zodat het een betrouwbare en veilige motor blijft.

De tweedehands auto in Eindhoven is niet hetzelfde als die in Londen, want het verkeer is hier een nachtmerrie. Er rijden meer bussen, dan auto’s, en er zijn eindeloze ophangingen. De monteurs verzekeren ons dat de Tuning goed gedaan is en dat de remmen goed werken, maar we zijn nog steeds een beetje nerveus over de verzekering. We hebben onze familie nog steeds niet verteld over de verkoop, omdat we nog steeds niet zeker zijn dat het een legitiem bedrijf is.

Maar, zodra de zekerheid en het bedrag is betaald voor de gebruikte auto in Eindhoven, dan kunt u zich een stuk veiliger voelen over de aankoop. We hebben het zelfs aan een vriend van mij verteld en hij is gewoon bij dit bedrijf binnengelopen en heeft een hele mooie Gebruikte Volkswagen Touareg gekocht en daarna geparkeerd, want hij vond het de mooiste auto ter wereld.

Leave a Comment

Your email address will not be published.