Hoe slaag ik voor het theorie-examen?

Auto theorie halen

Terugspoelen

Dit is uw laatste kans om ervoor te zorgen dat u over alle vereiste vaardigheden beschikt voordat u aan het praktijkgedeelte van de cursus begint. De examinator zal de auto tot stilstand brengen en u vragen iets na te kijken. Dit is meestal de eerste keer dat de examinator je op het verkeerde been zet. Probeer elke vraag uit je hoofd te leren en gebruik je beste geheugen. Je kunt de vragen ook online opzoeken, zodat je ze ook kunt onthouden. Je moet bijvoorbeeld de minutes en Maxim-bestuurders kennen, want daar letten de examinatoren op. Je moet weten wat de borden betekenen en waar je moet parkeren, wat je moet doen als er een rood L-plaatje op het busje zit, hoe je uit een gele zone moet komen en vooral in welke spiegels je moet kijken.

Controleren of je de antwoorden op alle vragen hebt is natuurlijk van vitaal belang als je wilt slagen voor het rijexamen. Voordat je naar het Driving Standards Agency gaat, moet je ervoor zorgen dat je elke vraag begrijpt en dat je het antwoord weet. Idealiter zou je, als je de theorie hebt bestudeerd, precies moeten weten wat het antwoord is. Je moet ook kunnen aantonen dat je alle nodige controles hebt doorlopen om ervoor te zorgen dat je volledig voorbereid bent om het praktijkexamen af te leggen.

Geld terug

Als u slaagt en uw voorlopig rijbewijs in uw hand hebt, moet u weten dat u het eerste jaar de vergoeding voor het theoriegedeelte van uw test moet betalen en dat u aan het eind van zes maanden bewijs moet leveren dat u voldoende hebt gereden. Over het geheel genomen is dit een kleine vereiste, maar je krijgt makkelijker verkeer evenals het hebben van een cursus aan het eind van het jaar. Dit betekent dat uw auto betrouwbaar moet zijn en dat uw gezondheid uw eigen gezondheid moet zijn. Het laatste punt om te onthouden is om plezier te hebben.

 

Lees meer

In een dag je theorie halen

Leave a Comment

Your email address will not be published.