Hoe vind je de beste chauffeurs die rijden?

Autorijlessen Rotterdam

Een ideale chauffeur is vertrouwd met de stad waarin ze wonen en dit omvat het kennen van de basisinfrastructuur, lokale voorzieningen en welke kant van de weg je moet gebruiken wanneer een bepaald licht brandt. Ze weten welke snelheden geschikt zijn en weten welke manoeuvres er van u verwacht worden om op bepaalde momenten uit te voeren. Zij zijn ook vertrouwd met verkeersregels en verkeerstekens.

Voor nieuwe bestuurders houdt rijden in de stad risico’s in. U bent misschien niet vertrouwd met verkeersborden of verkeersregels en u bevindt zich zeker niet op een route die u vertrouwd is. Om uzelf te beschermen, wordt van een goede chauffeur verwacht dat hij mentaal en fysiek alert is. En op een bepaald moment in uw rijcarrière zult u zeker met het verkeer te maken krijgen.

Om na te gaan of u de mentale bekwaamheid hebt verworven, moet u uzelf enkele vragen stellen over autorijden. Wanneer was de laatste keer dat u in uw auto een discussie had over wat u ging doen of wat u dacht te gaan doen? Wat voor idee heeft u over het volgen van verkeerstekens en verkeersregels? Als u de stad waarin u woont goed genoeg kent, stel dan een paar vragen over verkeersregels en -wetten aan u. Het zou u namelijk verbazen hoe vaak verkeerstekens en wetten worden vergeten en genegeerd.

En het is niet dat elke bestuurder deze dingen weet. Om erachter te komen de beste chauffeurs zijn degenen die defensief rijden klassen te nemen. Deze klassen zijn gunstig voor zowel individuen als voor de gemeenschap. Individuen leren door te begrijpen wat dosen things ze kunnen doen om zichzelf veilig te houden, alsmede andere bestuurders.Defensief rijden redt levens omdat het je leert om in en rond grote steden en omgevingen te rijden waartoe je niet in staat zou zijn als je met een lage topsnelheid door een gebied zou rijden dat druk, lawaaierig en stressvol is.

1. Gebieden van de stad die zijn gevuld met verkeer zijn altijd vol met haltes, en de meeste chauffeurs realiseren zich niet this.2. Stad rijden is vol met auto’s, bussen, fietsen, bestelwagens en kleinere auto’s van alle soorten. Al deze vormen van vervoer opties vullen de straten van de ene plaats naar de andere.3. Stad rijden het verkeer is eentonig op zijn best, en het kan echt een tol eisen op je ogen. Het kan ook bloed doen stromen en extra nervositeit veroorzaken. Als u merkt dat u gemakkelijk wordt beïnvloed door dit tempo van het rijden, dan is het raadzaam om het gas te lossen, zodat u uw ogen kunt laten “oplichten” en zo uw stress te verlichten.4. Militaire konvooien en taxichauffeurs zijn enkele van de vele professionals die vaak rijden in stedelijke gebieden. Hoe verbazingwekkend het ook is, hun route schema’s zijn vaak minder dan tegemoetkomend, en ze zijn vaak tijden dat het verkeer is zwaarder.

5. Uiteindelijk, zelfs rijke mensen zullen erkennen dat ze niet de “in de stemming” voor een lange rit. Dit geldt vooral als je net op je werk bent aangekomen of als je een baan hebt pendelen van een stedelijk gebied naar je eigen woonplaats.6. onthult dat hij handleidingen heeft gezien van automotive “gidsen” die je kunt volgen om de veiligheid te vergroten. Deze gidsen zijn meer afgestemd op de eerste keer en beginnende bestuurders. Ze zijn gericht op de doe-het-zelf bestuurder dergelijke veiligheidsmaatregelen zoals het aanpassen van hun voertuigen stoel te geven, uit te rusten met veiligheidsvoorzieningen zoals startkabels, en het gebruik van Derde Spoor lichten om de ogen te houden “up” en gericht waar ze moeten be.

7. Voordat u de Chrome Pages voor auto-informatie, bezoek Google en zoek naar: ” Ten tweede, zorg ervoor om uit te vinden wat je nodig hebt om te zoeken in uw buurt, met inbegrip van kosten, dekking, en betrouwbaarheid. Zodra u de vermelding voor een bepaald model, zorg ervoor dat de beschrijving te lezen, kijk naar de foto’s en kruis controle voordat u vragen stelt.8. Als u geïnteresseerd bent in een meer upmarket voertuig (een BMW bijvoorbeeld), vinden het nummer van de dealer en bel om eventuele andere vragen te stellen.9. Aarzel niet om de dealer vragen te stellen, zoals, wat is de beste dag van de week / maand voor onderhoud en hoe vaak tijdens het woon-werkverkeer ga je naar een olie verversen te krijgen?

 

Lees meer

Rijschool

Leave a Comment

Your email address will not be published.