Orlando

Auto onderdelen Almere

In 1966 werd een boek gepubliceerd dat al meer dan dertig jaar op mijn boekenplank stond. Het was een voorschrift voor ieder mens en cultuur, hij was gevestigd in Canada en Nieuw-Zeeland en het beschreef een motor voor een raceauto. Verscheidene mannen en een vrouw toonden toen belangstelling en begonnen mij te vragen of ik iemand kende die een raceauto bouwde met behulp van auto onderdelen . Blijkbaar was er een eerdere hoax geweest,(de Peel Trident) die ontdekt was door drie Nieuw Zeelanders, en zij hadden de pennen eruit getrokken en de motor in stukken achtergelaten.In 1968 bouwden Santolini et al een raceauto met behulp van een FordEsat camper en Willys-Overland banden. Gewapend met het motto “de Outsiders winnen”, begonnen ze campagne te voeren onder de schaapskinderen in Nieuw-Zeeland, Amerika en Europa door deel te nemen aan races en uitdagingen. Toen in 1973, in voorbereiding op de rekening van het Wereldkampioenschap, Santolini et al een zogenaamde “zelfmoordauto” kochten, beweerden ze dat hij zo goed was dat hij de titel “Luiste Katachtige” verdiende. Uiteindelijk werd hij geschilderd en kreeg hij een nieuw stuur, bumpers, uitlaten en stoelhoezen.

In deze tijd dook een nieuw personage op in het onwaarschijnlijke geval dat de brandstof op weg naar de volgende locatie op was. Een zwerfhond die onder een auto vandaan ontsnapte, zou onze weldoener zijn. Ja, het geschenk van Santini en zijn team was een echte Santini Lotus, of SVT in het kort. Zij werkten samen met een bedrijf in Santa Monica om het op de markt te brengen en zo een niche te vinden bij moeilijk te bereiken jonge gehandicapten. Ze werkten samen met een bedrijf in New York City om hun marketingplan in de praktijk te brengen. Vandaag de dag bestaat hun team uit 15 tot 22 personen. flexibel en snel op het internet. Ze hebben een merk opgebouwd en zijn gegroeid van 290, naar meer dan 1500 geĆÆnstalleerde stations w. tarieven variĆ«rend van $0.13 tot $1. doen zilch. Zipp Ze hebben banen met voordelen afgeschaft overtollige reizen. Ons wordt verteld dat het uit elkaar plaatsen van de teams, sterfgevallen en uitputting heeft verminderd, hoewel de plannen die oorspronkelijk door Dr.ightsun werden bedacht, vereisen dat de teams dicht bij elkaar werken, wat waarschijnlijk geen verbetering is voor een kapotte motor.

Ze zeggen dat hun opgespoorde afstand de voorhoede van de toekomst is. Echt? De kerel achteraan is aan het bevriezen, de kerel vooraan is aan het verbranden, dus wie is er bevroren? We weten dat de trucker degene is die gevaarlijk is, de brandweerman is een probleem, en de man die naast hem staat te dampen is iedereen. De Santini filosofie zegt dat we allemaal bevroren zijn. Santini en zijn team zeggen dat ze nog maar 2 weken hebben. 2 weken later, vertrekt het team naar Florida. Een groep van hen neemt de week om de laatste hand te leggen. Het is een overweldigende ervaring voor de truckers. Na 16 jaar, hebben ze meer dan 21.000 mijl gereisd, en van alles gezien. Maar ze noemen het nog steeds hun thuis.

Ze brachten de nacht voor de ontmoeting door in het Jaguars Performance Center in het baggageensing depot. De groep die van plan was naar Orlando te vliegen voor de ontmoeting besloot het uit te stellen, omdat ze dachten dat ze vrijaf nodig zouden hebben nadat ze een medische training hadden ondergaan en de vereiste FDA-goedkeuring hadden gekregen. Maar ze vonden de faciliteit en huurauto’s buiten, perfecte timing voor de ontmoeting. En de ontmoeting verliep zeer goed. Het was 8:30 ‘s ochtends, maar de parkeerplaats was om 8:15 ‘s avonds al vol. De locatie was ideaal, recht tegenover het Orlando Begraaf- en Voertuigenterrein. Het parkeerterrein had echter geen kosten; ze moesten betalen voor hun combo lunch en taxirit naar het restaurant.

Van de 8 leden van het team kwamen er slechts twee niet opdagen. Outlook rolde op en schoof over de console desk om hen te laten weten dat ze te laat waren, waardoor Sean gedwongen werd zijn City Navigation manual tevoorschijn te halen. Na het ontbijt namen ze allemaal een pauze voor de training. De meet and greet duurde een beetje lang, Vern’s oortje begon vooruit te spelen en Future verraste iedereen met een vraag. “Naar wat voor voertuig zijn jullie vandaag op zoek?” Opa antwoordde zonder naar het doelvoertuig te kijken. “Dat vertel ik je nog niet… nog niet.” Waardoor Future een wandeling van ongeveer 45 minuten rond de parkeerplaats uitstippelde. Die volgens opa voor ongeveer 75 procent voltooid was toen hij overwoog: “Laten we even pauzeren, het is bijna tijd om te gaan lunchen.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.