De voors en tegens van lakbeschermingsfolie

Free Blauwe Bmw Sedan In De Buurt Van Groen Gazon Gras Stock Photo

Belangrijke nadelen van lakbeschermingsfolie

De meest voor de hand liggende

disadvantage

van de Piffin folie is dat het een permanente bevestiging is. Terwijl een autobezitter een sticker op de zijruit kan plakken en het zo lang kan laten duren als hij in vele opzichten wil, is Vinylverf verwijderbaar. Als u besluit om het eraf te halen ergens in de toekomst, zult u het gebied waar u besloot om het te verwijderen opnieuw moeten spuiten.

Een ander nadeel van de folie is dat het moeilijk aan te brengen kan zijn. Het vereist een lichte nevel van de verf, gewoonlijk 1/8″ of minder, om het oppervlak op te ruwen.

PPiffin films zijn echt gemaakt om verf en raamoppervlakken te beschermen tegen zuur en vocht. Zij bieden soortgelijke voordelen als was en poetsmiddelen, maar op verschillende manieren. Aangezien de film een dunne en transparante polymeerfilm is, kan hij in lagen worden aangebracht om de bescherming te verbeteren zonder de gelakte oppervlakken af te dekken.

Sommige folies zijn speciaal gemaakt om koplampen, achterlichten en accessoireverlichting tegen stoten te beschermen.

Ten slotte is het meest opmerkelijke voordeel vanPPiffsiorare dat zij vrijwel onzichtbaar zijn. Aangezien de verf transparant is en het glas ondoordringbaar, is zowel de verf als de ruit voortdurend in het vizier. Daarom kunnen pogingen om de folie of reflectievlekken te spotten letterlijk onmogelijk zijn zonder een harde hand.

Een folie vriend

Als u ooit uw lakwerk hebt moeten repareren of herstellen, kent u de kracht van verf. Start uw machine op en giet wat PPG of poly urethaan op de kras. Schraap de film van de reparatie en breng een laagje was aan op het gebied. Briljante, strakke verf zal het resultaat zijn.

Uw reparatie-inspanningen zullen een stuk gemakkelijker zijn als u een vriend in de buurt hebt met een machinegeweer. of sneeuwschuiver. In de meeste gevallen zijn autobody winkels niet het uitvinden van producten om deuren, spatborden en motorkappen af te nemen. Zij verkopen kits om die delen te verzorgen.

De glanzende en gladde oppervlakte van een PPG-blad maakt absoluut geen aanwijzing van een winkel die iets meer dan een luchtdroger is. U wilt zeker niet proberen om dit vel af te nemen en meer dan waarschijnlijk zal de reparatie niet uit te komen zoals bedoeld.

Wat is de beste oplossing?

Met de talrijke voordelen van lakbeschermingsfolie is het gemakkelijk te zien waarom het zo algemeen aanvaard is. Het is ook gemakkelijk te zien waarom de professionals de ruiten van hun voertuigen niet meer verwijderen. Wanneer zij de auto verkopen, weten zij dat zij een niet-detecteerbare, onzichtbare laag folie hebben. Dat, samen met de schriftelijke garantie, beschermt de nieuwe eigenaar tegen alle schokkende, lawaaierige en beschadigende gevolgen die het verzenden van zijn kostbare auto naar een doorverkoopcentrum met zich mee kan brengen. De markt evolueert duidelijk in de richting van het beschermen van de waarde van uw auto. De professionals accepteren dat en bieden bescherming. De folie is ook gemakkelijk schoon te maken. Er is geen risico op krassen, kromtrekken of krimpen van de gelakte oppervlakken. Het is ook gemakkelijk aan te brengen.ephicular beschermingsfilmis goedkoop – vijftig dollar voor een twee liter fles. Het is gemakkelijk aan te brengen en vereist slechts eenvoudig gereedschap, zoals een scheermesje of een scalpel. Tenslotte is het gemakkelijk schoon te maken. Hoewel het mogelijk is een PPG-folie schoon te maken met een permanente marker, kost het aandacht en tijd om de markering te verkrijgen. Dat is geen probleem wanneer men de honderden dollars aan potentiĆ«le besparingen in overweging neemt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.