How to Choose a Car Cleaning Company

rode auto op asfaltweg in de zomer - car  stockfoto's en -beelden

Traditionele autoreiniging raadt aan om de auto nat te maken en agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken. Hoewel deze stap noodzakelijk is, is deze meestal niet succesvol. Na verloop van tijd verdampen het wasmiddel en overtollig water en raakt de lak beschadigd. Professionele autoreinigingsproducten, zoals die worden gebruikt in autodetaillerings- en vlechtproducten, minimaliseren water en tijd, en verhogen de glans en levensduur van de lak. Ze pakken ook complexe vervuilingen en resten aan en bevatten een waslaag om deze te beschermen.

Het met de hand polijsten van uw auto is een tijdrovend, maar lonend proces. Krachtige gereedschappen zoals 3M Prepglossy-spuiters gebruiken de beperkte tijd als hun belangrijkste initiatief. De vijfendertig of vijfenveertig minuten die nodig zijn om het voertuig te polijsten, zijn goed besteedde tijd, omdat het lakimperfecties, vlekken en lichte krassen minimaliseert en tegelijkertijd een optimale afwerking geeft. De daadwerkelijk gebruikte techniek is afhankelijk van het type voertuig. Een populaire autopolish is bijvoorbeeld ideaal voor reguliere verfklussen.

Voordat u besluit uw voertuig met de hand te polijsten, moet u goed nadenken over uw specifieke behoeften en budget. Selecteer een gerenommeerd merk polish dat het meest geschikt is voor uw specifieke verfbeurt. Het volgende moet worden overwogen bij het kiezen van een nagellak:

variabelen die de afwerking beïnvloeden – temperaturen, vochtigheid, soorten verf, gebruikt snij- en schuurpapier, gebruikte polijstgraad, hoe goed het zal drogen, enzovoort.

Type afwerking – of het nu gaat om email, machinaal of met de hand polijsten; glanzende of matte afwerking; duurzaamheid van de afwerking; typische toepassingen; enz.

Type materialen – schuurmiddelen (epsomzouten), milde schuurmiddelen, carnaubawas, harde blauwe en paarse tinten, enz.

aste van polijstmiddel – biedt verschillende tinten glad – voornamelijk op loodbasis (Vermijd het gebruik van stoffen die bekend staan ​​als golvende of schurende primers of snijmiddelen, die de afwerking dof maken en de samenstelling van lichte schuurmiddelen verminderen)

volgende volgorde – beginner tot gevorderd; Zo nee. 1 – Si-nr. 2

Conventionele methoden – verhardende chemicaliën (Mechanisten raden aan om een ​​voertuig minstens één keer per maand te wassen om de keramische afwerking van de CLS-technologie te behouden.

Daarnaast plannen professionele detailers doorgaans de juiste voorbereiding van een voertuig voor de gegeven verfbeurt. De volgende parameters moeten worden gevolgd:

Nu de bovenstaande details zijn uitgelegd, is het tijd om te ontcijferen wat een ProperlyPolished Device werkelijk is en wat de belangrijkste boodschappen zijn.

De term wordt vrij vaak rondgegooid, met name door detailers en detailer-enthousiastelingen. Een goed of perfect gepolijst product is een product dat is bereid in een goed gecontroleerd laboratorium of misschien een verffabriek. Het product bevat een specifieke mix van siliconen en andere materialen om de gewenste afwerking te bereiken.

The desired finish of the polish has a threshold hardness, which is actually a relative hardness value. The harder a surface is wanted, the greater the surface area of the polish which will result. Other terms for finishing purposes are "ingly," " phosphonic acid," and "agger."

For the most part, producers of polishes and cleaners will list a portion of their polish's formula as part of the product name. Lots of them will list rich "inks," as in "ring-bangularulating" or "fast-b fragmentary."

Partially mixed paint is a general term describing a finish that has both optical and chemical characteristics of the basic paint. Some of theolor elements in the mixture are things like amber, fibrous acid resins, leather conditioners, feather fall solvents, and others.

Om te beginnen wordt lak of een afwerking die moet worden bereikt door "afgeven van een glanzende coating" aangeroepen als werkrichting op Carnuba-wassen.

Verschillende combinaties van "inkten" kunnen zowel het resultaat zijn van het glanzende coatingproces als van een continue of puntige applicatieprocedure.

680 18ometer (onderdeel van een glansconditioner) met 30% snelheid, aangesloten op een autopolish of glansbeschermer op hard waterbasis.

roro kan worden gecombineerd met een van de bovengenoemde combinaties van lak/afwerking, of alleen worden gebruikt met een snelheid die voldoende is om overdag een goede glans te geven, maar is glycerinevrij wanneer getest volgens de International Car Care Manufacturers' Association.

Leave a Comment

Your email address will not be published.